Velkommen til

M.O.D.

Make Original Design

Produktsparring v/Pia Møller

 

Make Original Design er til dig, der gerne vil eller allerede er i gang med at udvikle dine egne produkter.

Design tavle_1

Men du føler dig på usikker grund..

 

og du vil gerne have hjælp, fra en som har gået  vejen før dig og endda gjort det succesfuldt.

Pia_0001_2

Pia Møller er iværksætter med stort I. Så er hun selvudlært designer og har designet, udviklet og solgt sine produkter i 25 lande, siden sin opstart med sin virksomhed i 2009.

thumbnail_MODlogo small 1

Hun stiftede Make Original Design i 2020, med ønsket om at videregive hendes viden, til de nye iværksættere, så de 'får' opskriften på et bæredygtigt design, som vil blive deres bestseller og med tiden en klassiker.

 

Pia kan hjælpe dig!

- så du undgår at føle dig usikker, frustreret over processen og bange for at du hælder alle dine sparepenge ud af vinduet til en produktion.

 

I stedet kan du gøre brug af hendes mangeårige erfaring, til at stille skarpt på dit koncept, finde den rette leverandør samt lave et produkt, som er dømt til succes.

Pia_hænder

- Dog kan du have dine tvivl omkring nogle af processerne, som du mangler svar og inspiration til.

 

Det er her Pia træder ind med al sin viden og erfaring, og guider dig til at tage de beslutninger, som vil bidrage størst til dig og dit produkts videre rejse.

Pia kan give dig sparring indenfor bl.a.:

 •   ✤ Idé/skitse fasen, så du kryds tjekker at din idé holder vand og at der er et marked for dette. Pia fortæller ærligt, hvad du kan gøre for at stille helt skarpt.
 •   ✤ Fintune koncept, så du får fjernet alle 'fyld' ting, så dit produkt står knivskarpt i dine kunders optik og du udstråler det du ønsker gennem dit produkt.
 •   ✤ Leverandør, så du finder den rette til at udvikle din prototype og lave den kvalitet og udtryk som du ønsker. herunder certifikater på fabrikken og arb. vilkår.
 •   ✤ Produktion, så du har kontrol over hvad det er som du får produceret og får kvalitetstjekket dine varer inden de bliver afsendt.
 •   ✤ Salg, så du bruger din tid og energi, på de kunder som føles rigtige for dig og dit produkt.
 •   ✤ Marketing/storytelling, så du har fokus på din unikke historie og får den fortalt, så dine kunder får en relaterbar connection med dig og dit produkt.
 •   ✤ Dit mindset, så du får de redskaber til dig, så du har et stærkt mindset fra straten, der styrker dig til at lykkedes.
 •   ✤ og meget meget mere 

Pia tager udgangspunkt i dig, din idé og dine problemstillinger. Uanset hvor du er i processen, kan hun guide dig til din ønskede destination !!

 • Piamoller.dk

  “Det er tydeligt at Pia har masser af erfaring at dele ud af ift. iværksætteri, men hun er samtidig helt nede på jorden og nærværende, så man føler sig tryg nok til at dele sine overvejelser og stille spørgsmål undervejs på bootcampen.”

  27 år, Fysioterapeut

 • Piamoller.dk

  “…lige det jeg manglede for at komme videre med mit iværksætteri - et skub med energi i. Det er virkelig det Pia kan - skabe energi med en peptalk, guide, dele sin viden og erfaring, sikre det rette mindset…”

  30 år, Marketing og kommunikation

Skal jeg hjælpe dig?

Jeg tilbyder et Mini mentorforløb á 3 x 45 min samtaler da jeg af erfaring ved, at det er lige det, der skal til,

for at få dig og dit produkt sendt afsted med de bedste forudsætninger for succes!

'Jeg er stolt af, at kunne bidrage til iværksætteres drøm og passion om at skabe et bæredygtigt produkt' Pia Møller

Gå til Mini mentorforløb

5

"Jeg valgte at stifte Make Original Design, da jeg brænder for iværksætteri og design. Jeg har oparbejdet en stor viden indenfor design og jeg vil gerne bistå iværksættere med mine kompetencer, for at de kan skabe originale designs der holder i mange år frem" - Pia Møller, stifter af Make Original Design