Relife studio - interview

Relife Studio 

 

Vi besøgte Relife Studio for at blive klogere på, hvad det er for en virksomhed, hvem menneskerne bag virksomheden er og hvad virksomheden kan tilbyde. Vi blev taget imod af medstifteren Christine, som tog os i hånden og fortalte frit og åbent omkring alt, hvad vi ville høre om. 

Relife Studio er stiftet af Christine og Andreas, som privat også danner par. Andreas arbejder hos HL-repro og så i sin tid snittet til at designe den første lampe ud af HL-repros affaldsmaterialer. Denne lampe lå dog i dvale i noget tid, inden Christine trådte ind i 2020 og startede Relife Studio som virksomhed. Hun kører nu virksomhedsdriften og produktionen med hjælpen fra Andras, når han har fri.

Christines baggrund er dog helt forskellig fra, hvad hun laver i dag. Hun er nemlig uddannet frisør og har arbejdet som frisør i mange år. Hun blev til sidst godt træt af arbejdsmiljøet, og derfor valgte hun at opsige sin stilling og gå videre med Andreas lampeprojekt. Det viste sig at være en rigtig god idé, da virksomheden, trods deres korte levetid, har oplevet en stor succes og omtale. 

 

 

Kort beskrevet så designer Relife Studio lamper, og snart andet interiør, i pap og kanalplast fra HL-repros affaldsmaterialer. Det betyder også, at hvis HL-repro ikke har affaldsmaterialer, så kan der heller ikke producere lamper. Relife Studio ønsker dog heller ikke at være en stor produktion, da de ønsker at bevare den meget miljørigtige tankegang. 

Derfor er de også i tvivl om, de vil gå detail vejen, eller om de skal holde produkterne hos dem selv. Lige nu fokuserer de på at gå deres egen vej og finde ud af, hvilken vej de vil gå. Det betyder meget for virksomheden, at have hjertet med og gå glad på arbejde. Derefter kommer penge i anden række. De ønsker at bibeholde deres værdier, og det er derfor de lige nu ønsker at gå vejen helt selv.

Relife Studio sigter efter en bæredygtig og bevidst tilgang til design og udvikling. De mener, det er vejen frem at skabe meningsfuldt interiør, hvor både hjertet og historien er på sin plads. Deres ønske er nemlig at respektere naturen og samtidigt skabe produkter, som er godt håndværk.

 

 

Relife studio hjemmeside: https://relifestudio.dk/ 

Se vores interview med Christine, hvor hun fortæller alt om Relife Studio, deres værdier, arbejdsrutiner, drømme og råd til andre selvstændige. Alt dette kan du høre om i vores 30 minutters interview.


Klik på billedet for at se interviewet

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!